Kultur er for alle

Kultur er for alle

Der er ikke grænser på kultur i Danmark. Uanset om du er til musik, teater, film, arrangementer, begivenheder, kunst eller hvad det nu kan være, er kultur for alle i Danmark. Der skal være plads til alle, og der skal være plads til alle former for kultur i det her land.

Vil du selv bidrage til kulturen i Danmark?

Du kan jo selv vælge at bidrage til kulturen i Danmark, hvis du har lyst til det. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave, og du kan være sikker på, at der også er plads til dig, hvis du finder på noget.

Det kan jo være, at du kan starte noget op, som kan blive virkelig stort og populært, og som kan blive ved med at vende tilbage år efter år. Så det er bare med at sætte dine projekter i søen, hvis du har nogle gode ideer.

Offentlig støtte til kulturen er vigtig

Der er heller ingen tvivl om, at den offentlige støtte til kulturen i Danmark også er vigtig. For det er med til at give nogle af de personer og arrangementer muligheder for at blive til noget, som ellers måske ikke havde råd til det.

Så derfor er det også essentielt, at vi fra den offentlige side bliver ved med at støtte op om kulturen i Danmark, hvis vi også gerne vil have kultur i fremtiden. Selvom du også kan lave kultur på egen hånd, kræver det ofte bare penge i en størrelse, som langt fra alle har til rådighed.

Støt op om den lokale kultur i din by

Vil du gerne være med til at gøre noget godt for den lokale kultur, kan det være en god idé at bakke op om den kultur, der er i din egen by. Uanset hvad det så end er, kan det være godt at bakke op om det, da det kan være med til at avle mere kultur og flere kulturrige initiativer.

Hvis vi gerne vil have kultur i fremtiden, selv i de små byer, er det bare med at støtte op om de ting, der bliver lavet.

Læs om tæge eller tæge her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.